header

MIEKE

Mieke werd geboren in de Lente nacht van 5 mei 1963.
Als 'lentekind' droeg ik altijd de liefde voor de natuur met me mee. Elk bloempje, elk kruidje, hoe klein ook trok mijn aandacht. Onze ganse tuin stond in miniatuurversie op de vensterbank van mijn slaapkamer, in de vorm van stekjes. Het maakte me warm en blij van binnen als ik worteltjes aan de stekjes zag verschijnen of kiemplantjes hun kopje bovenstaken van allerlei zaadjes die ik zelf had verzameld.

Het was dan ook niet verwonderlijk dat ik mijn vader volgde naar de school waar hij les gaf; de tuinbouwschool. Hoogst uitzonderlijk voor een 12 jarig meisje in die tijd. Ondertussen volgde ik ook tekenlessen en vergezelde ik mijn vader naar lezingen en séances. De basis werd toen gelegd.

Lange tijd stonden al die interesses op stand-by omwille van andere bezigheden in mijn leven die meer aandacht vroegen. De doorbraak kwam toen ik Urbain ontmoette. Wat al die tijd gesluimerd had werd plots een opborrelend bronnetje. Ik volgde een opleiding herborist en door diverse cursussen en workshops verdiepte ik mij in voetreflexologie, hotstone massage, Reiki en oorkaarsen. Mijn tekenlessen uit mijn jeugd hielpen me met het ontwerpen en tekenen van mandala's. De passie voor planten en bloemen vond zijn weg in de aanleg van mijn kruidentuin, een plek waar ik rust en harmonie vind.

Ik ontdekte een mooi doel in mijn leven: mensen op een zachte en lieve manier helpen om zichzelf te ontdekken om zo de rust en de harmonie in hart, geest en lichaam te vinden waar elk mens recht op heeft; m.a.w. pure herbronning.